TILLSAMMANS BLIR VI BÄTTRE...

Testfamilj.se ska bli en plattform för hela vår testverksamhet.

Gneis är vuxet ur 3.000 föräldrars önskan att ha de bästa utekläderna till sina barn. Efter ett upprop på nätet 2006 gjorde vi
ca 25.000 testplagg till ca 2.200 barn och året efter ca 12.000 plagg till 1.400 barn.

Att testa, fråga, utvärdera och utveckla har varit vårt arbetssätt sedan dess. Overaller, jackor, byxor, skal, underställ, handskar, tyger, material, ryggsäckar osv.
Vi har även testat 3e parts produkter som passat vårt sortiment, t.ex. skor och en bärstol.

Nya plagg och tillbehör testas alltid mer eller mindre innan full produktion. Och vi jagar ständigt feedback från både barn och föräldrar,
så vi kan bli ännu kunnigare och fortsätta att utveckla plaggen.

Denna vinter ska vi bl.a. testa en helt biologiskt nedbrytbar DWR (vattenavvisande impregnering) och det är första gången vi testar en impregnering på detta sätt.

På den här sidan kommer vi fortlöpande att berätta om vilka tester som är på gång.

Vi söker numera nya ”testfamiljer” för varje test vi gör… så du kan inte anmäla dig som enbart testfamilj. Däremot är en bra idé att anmäla dig för vårt nyhetsbrev eftersom vi normalt alltid mailar ut när vi söker nya testare. Det är dock inte omöjligt att engagerade tidigare testare kontaktas igen.

Så välkommen att titta runt och läsa mer om vad som är på gång. Notera att sidan nyss har skapats och nu kommer att utvecklas successivt.

MALGOVIK....

Vår vuxendunjacka Malgovik, framtagen i samarbete med våra kunder. En riktig höjdare av dunjackor och är du i behov av en varm jacka tycker vi att Malgovik absolut är värd en titt!

Som vanligt blev det en liten produktion (det mesta var redan förbeställt) där vi riktigt spänt bågen för att visa att vi har viljan och kunskapen att ta fram riktigt bra dunplagg.

Vi hoppas den skara som får möjlighet att använda dessa jackor kan bli ambassadörer för oss och att vi på sikt kan värma fler och fler med högkvalitativa dunplagg.

Jackan finns i 3 färger och är sydd i så kallad ”baffle construction” vilket ger en mycket bra isolerande förmåga. Jackan är membranfri förutom i axel/ärm och nederkant bak för att du skall få ett luftigt varmt, ljudlöst plagg men med viss vattentäthet på de viktiga områdena. Dunet är av hög kvalitet från Allied Feather i USA, ej plockat från levande fåglar.

Recensioner & testresultat
av våra kläder...

HISTORIA...

Gneis föddes ur en ”diskussion vid fikabordet” 2006 om varför funktionskläder för barn var så mycket sämre än dito vuxenkläder – när det var barnen som behövde det bästa.

Ett snack som ledde till att vi gick ut på nätet och frågade om vi var ensamma i vår tanke och snabbt fick över 3.000 testfamiljer som ville följa oss på vår resa. Resten är historia…

Läs mer om vårt arbete på gneis.se

SAMARBETSPROJEKT...

Vi samverkar med många parter för att kontinuerligt kunna utveckla våra kläder. Ibland är det hela förskolor som använder våra barnkläder, ibland enskilda barn med särskilda behov och ibland erfarna företag/människor som bidrar med sin kunskap. Allt för att vi ska nå vårt mål att kunna göra de bästa och mest prisvärda utekläderna för barn.

Läs mer om vårt arbete på gneis.se

Miljö & Etik...

Vi strävar kontinuerligt efter att minska våra kläders påverkan på miljön. Detta känns självklart för oss eftersom vi dels arbetar med barnkläder, dels själva vistas och lever nära naturen och vet hur sårbar den är.

Läs mer om vårt arbete på gneis.se

Copyright © 2016 Rock Group Sweden AB. All Rights Reserved

Testfamilj | Business 1 Om Testfamilj